Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Yaz Spor Okulları Başlıyor
Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları 11 Temmuz’da başlıyor.
Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların yaz aylarında vakit geçirmeleri için Yaz Spor Okulları’nı açıyor. Yaz Spor Okulları’nda; basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, kick boks ve halk oyunları branşlarında eğitimler verilecek. Tüm branşlarda 7-15 yaş aralığındaki çocukların yer alırken, yüzme branşında 6-11 yaş aralığında ki çocuklar yer alacak. Halk oyunlarında ise yetişkinlerin de kayıtları alınacak.
Kendi alanlarında deneyimli akademisyen ve antrenörler tarafından verilen Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyenler; ‘444 22 63’ nolu Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi’nden ve Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’ndan bilgi alabilir. Yaz okullarına kayıt yapmak için gerekli belgeler: Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49