Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yayaya saygı kalmamış
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Kızılkoyundan Balıklıgöle ve Halepli bahçeye giden yol da araçlar kaldırımı yayalar ise yolu kullanıyor.
Kızılkoyunda bir turist otobüsünün kaldırıma park edilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.
Bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazıları ise kaldırıma park edilmiş otobüsün fotoğrafını çekerek sosyal medyada eğlence konusu yaptı.
Kaldırım üzerine park edilen otobüse tepki gösteren vatandaşlar, “kaldırımın üzerine park edilen otobüse gülelim mi yoksa halimize bakıp utanalım mı anlamış değilim. Otobüs galiba turist taşıyan bir otobüs Balıklıgölün orda oto park var oraya park edile bilirdi buraya park etmeleri yanlış kaldırımlar mı yayanın yoksa yol mu bu nasıl iş bu kaldırımdan yaya geçemeyecek mi”
Kaldırımdan geçen bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazıları ise tebessüm ederek yoldan yürümeye devam ediyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48