Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yavuz’dan Yaralı Askerlere Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Halfeti ilçesinde terör saldırısında hafif yaralanan askerleri, tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, dün geceki saldırıda yaralanarak tedavi altına alınan iki askeri, Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralıların durumuna hastane yönetiminden ve doktorlardan alan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve beraberindekiler, askerlere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Yavuz, yaralı askerlere kendisinin de terörle mücadelede yaralanıp gazi olduğunu en büyük tedavinin ise moral olduğunu söyledi. Başkan Yavuz, ayrıca askerlerin tedavisinde her türlü özveriyi gösteren hastane yönetimine ve doktorlara da teşekkür etti.

Başkan Yavuz, saldırıyı kınadıklarını belirterek "Askerimize yönelik bu alçakça ve haince gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyoruz. İlimiz bugüne kadar teröre geçit vermedi bundan sonrada vermeyecektir. Askerlerimizin sağlık durumları iyi. Hafif yaralı olan askerlerimiz müşahede altında tutuluyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49