Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Yavuz şehit çocukların düğününe katıldı
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 2008 yılında Şemdinli’de terör örgütü tarafından şehit olan Seracettin Aktaş'ın Birecik’te oturan kardeşi Semanur Aktaş ve 1992 Yılında Şırnak’ta Şehit Olan Cuma Uçar’ın yeğeni Erdem Uçar’ın düğününde yalnız bırakmadı. Düğüne katılarak şehit ailesini hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yavuz, Daha Sonra Bozova’ya geçip burada Gazi Murat Arıcı’nın Düğün törenine katıldı Başkan Mehmet Yavuz Şehitlerimize ve Gazilerimize olan minnet borcumuzu ödeyemeyiz belki ama en azından onların emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti devletimiz ve bizler göstermeye çalışacağız dedi.
Birecik’teki Düğüne Başkan Yavuz yanı sıra, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Atakan Alper ve Dernek Başkan yardımcısı Müslüm Demir Bozova’daki Gazi Murat Arıcı’nın Düğününe Başkan Yavuz’la birlikte Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Abbas Eyüpoğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Müslüm Demir katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49