Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yattıklar yerde elektrik telleri geçiyor
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesinde bir evin bitişik halde bulunan trafo ve damın bitişiğinden geçen elektrik telleri patlamaya hazır bir bomba gibi tehlike saçıyor.
Eyyübiye ilçesi  Sağlık mahallesinde bir evin manzarası görenleri şaşırtıyor. Eve bitişik olarak olan trafo ve elektrik telleri evlerin damından geçiyor. Korku içinde yaşadıklarını belirten vatandaşlar "DEDAŞ, hatları bir evin üstünden geçiyor. Burada da tehlike içindeyiz. Mahalle hatların düzeltilmesini veya burada tehlike arz eden elektrik tellerinin kaldırılmasını istiyoruz. Burada  kendimize göre bazı çareler bulduk fakat bunlar çözüm olmadığını" belirtiler.
Sağlık mahallesinden Mahmut Tatlı, Evin yanında bulunan bomba'nın yanında yattığını belirten Tatlı," Müsaademiz olmadan trafo yanımızda kuruldu, direkler evimizin üstünden geçiyor. dilekçe verdiğimiz halde geleceğiz dediler ama gelen olmadı. Eğer DEDAŞ Elektriği yapmasa ben elektriği kesip kendim yapmak istiyorum, benim çocuklarım sürekli evin üstünde oynuyorlar burada yatıyorlar bu çocuklara bir şey olursa kim hesabın verecek 4 defe dilekçe verim ama yapan olmadı ben yetkililerden çözüm bekliyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49