Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

 “Yaşlılara Bir Umut” Projesi
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, bakacak kimsesi olmayan, maddi durumu yetersiz, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik olarak ‘Yaşlılara Bir Umut’ projesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi.
Birecik İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, 20 yaşlı ve kimsesiz vatandaşın yaşadıkları sosyal çevreden koparmadan, bakıcılar tarafından her türlü bakımının karşılanacağı projede ihtiyaç duyulan yiyecek-içecek, temizlik malzemesi, sağlık giderleri gibi ihtiyaçlarında temini sağlanacağını söyledi.
Kaymakam Niyazi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın Yaşlılara Bir Umut Projesi ile hem yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sahip çıkılacağını hem de bu alanda çalıştırılacak kadınlarımıza maddi bir kazanç sağlanacağını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49