Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Yaşlılar güneşin keyfini çıkardı
Şanlıurfa’da hava sıcaklıklarının normal derecelerde seyretmesi üzerine yaşlı vatandaşlar Balıklıgöl’de güneşin keyfini çıkarıyor.
Ülke genelinde hava koşulları değişirken, Şanlıurfa’da son günlerde bahardan kalma günlerin yaşanması üzerine vatandaşların büyük bir kısmı güneşte oturarak, güneşlenmeye çalışıyor. Güneşlenmeye çalışanların büyük kısmının yaşlı kişilerden oluşması dikkatlerden kaçmazken, emekli oldkları ve artık ellerinden bir iş gelmediği için günün keyfini çıkarmaya çalıştıklarını söyleyen vatandaşlar, “biz zamanında çok çalıştık, şimdi günün keyfini yaşamaya çalışıyoruz” dedi.
Balıklıgöl’deki banklarda oturarak, zamanlarını geçirmeye çalışan yaşlı vatandaşlar, güneşin etkisini yitirmeye başlamasıyla birlikte kahvehanelere geçerek, yaşıtlarıyla sohbet ettiklerini söyledi. Özellikle kış günlerinde zamanı geçirmek için sık sık bir araya gelediklerini söyleyen emekli vatandaşlardan İsmail Bülbül adındaki vatandaş, “elimizde bir iş olmadığı için yaşıtlarımızla bir araya gelerek, geçmişten, kendi zamanımızdan konuşuyoruz. Değişen dünyayı konuşuyoruz, bizim zamanımızda olmayıp da şimdi gelişen tekonolojiden yani her konudan konuşuyoruz. Tabi gençlerle yaşlıların muhabbeti bir olamaz. Biz birbirimizin dilinden anladığımız için sık sık bir araya geliriz, öte yandan kış aylarında böyle güneşi görünce güneşlenelim dedik. Bu yüzden hep bir araya gelip, bütün zamanımızı yaşıtlarımızla geçiririz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan havaların güneşli olması sebebiyle Balıklıgöl de yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Hafta içi olması sebebiyle ziyaretçilerin büyük çoğunluğunun kadınlardan oluşması dikkatlerden kaçmadı. Erkekler çalıştığı için çocuklarını alarak, Balıklıgöl’e gelen ziyaretçiler, güneşli havada çocuklarıyla birlikte dışarıda vakit geçirmek istediklerini söylerken, ayrıca yarıyıl tatili olması sebebiyle de öğretmenlerin de büyük bir kısmı Balıklıgöl’ü ailesi ve arkadaşlarıyla beraber ziyaret etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48