Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Yas tiyatroyu iptal ettirdi
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 24 Ocak’ta sahnelenecek  ‘Komiser Cinayettin’ adlı oyun milli yas nedeniyle iptal edilmiştir.

Şanlıurfa İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü yapılan yazılı açıklamada  "Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak'ta bir günlük milli yas ilan edilmiştir.  Bu bağlamda Ülke genelinde Kültür ve Turizm Bakanlığımız bünyesindeki bütün programlar iptal edilmiştir ”denildi.

14 Şubat 2015 tarihleri arasında her hafta sonu Cumartesi Saat 19.00’da Şair Nabi Konferans Salonunda seyircileriyle buluşmaya devam edeceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49