Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Yardımcı mahallesinde tirit ziyafeti
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı mahallesinde vatandaşlar kutlu doğum haftası nedeniyle dayanışma örneği gösteri 2000 kişiye tirit ziyafeti verdi.
Yardımcı Mahallesinde vatandaşlar Kutlu doğum haftası nedeniyle  Cabir El Ensar Hazretleri Cami avlusunda tirit ziyafeti verdi. Mahalle halkı genelensel hale getirdiği tirit ziyafetini bu yılda gösterdi. Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle her yıl Nisan ayın ikinci haftası kutlanan Kutlu doğum haftası bu yılda Yardımcı mahallesinde  dayanışma örneğiyle mahallede bulunan 2000 kişiye Cabir El Ensar Hazretleri Cami avlusunda tirit ziyafeti verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49