Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Yaptırdığı afişle Şanlıurfa’da gündem yarattı
ÖZEL HABER(MUSTAFA BAYAR)
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi eski 11 Nisan stadyumun yanında bulunan billboarda eşinin kalbini kıran 7 yıllık öğretmen Mesut Aslankarayiğit "Sevgili eşim Sermin senden bütün Şanlıurfalıların önünde Bin kere özür diliyorum beni affet" ifadeleri ile kiraladığı billboarddan eşinden özür diledi. Billboardı gören eşi onu affetti. Eşinin kendisini çok sevdiğini anlayan Sermin Hanım eşine kendi elleriyle çay ikram etti.
Eşinin kalbini kıran Mesut Aslankarayiğit "eşinin özrünü kabul etmesi için billboard kiraladı. Kiraladığı billboard'da eşine seslenen öğretmen; “Ben aşkımı kirletecek kadar gururlu değilim, Senden özür dilemeyecek kadarda kibirli değilim aşkım, Bütün derdi kaderi ve kibri arkama aldım ve tüm Şanlıurfa şahidim olsun senden bin kere özür diliyorum Seni her zaman sevdim ve seveceğim” ifadelerini kullandı. Ve eşinin kalbini kazandı.
YAPTIRDIĞI AFİŞLE ŞANLIURFA’DA GÜNDEM YARATTI
Bir günde yaptırdığı afişle Şanlıurfa’nın gündemine oturan 7 yıllık öğretmen ve Şanlıurfa’da 4 yıldır görev yapan 30 yaşındaki Mesut Aslankarayiğit, küçücük bir hediye için eşinin kalbini kırdığını belirten  öğretmen, eşini çok sevdiğini ufacık bir hediye için kalbini kırmanın verdiği üzüntü ile nasıl gönlünü alırım düşüncesiyle Şanlıurfa’nın en işlek caddesine billboarda afişle sevgisini ifade ederek 500 TL billboardı kiraladı, eşinin billboard görmesi için arkadaşından yardım istedi arkadaşı afişin bulunduğu caddeden geçerek eşinin görmesi sağladı.  Billboardu gören eşi Sermin daha fazla dayanmayarak eşini affetti.
KÜÇÜK BİR SÖZ BÜYÜK HATALARA NEDEN OLDU
30 yaşındaki 7 yıllık öğretmen Mesut Aslankarayiğit, “Eşimin kalbini kırmıştım, ona bir söz verdim sözümü yerine getirmedim eşimde bana kırıldı. Belli bir müddet küs kaldık bende bu küslüğe daha fazla dayanmadım ve bu hatamı nasıl telafi edebilirim diye düşünürken böyle bir reklam aklıma geldi Şanlıurfa’nın en işlek caddesine bir billboard hazırlayım dedim araştırdım yapılan yeri buldum reklam yerine gittim sağ olsun oradaki arkadaşlarda yardımcı oldu beraber hazırladık ve bir gün içersinde astık arkadaşımın sayesinde eşimin oradan geçmesini sağladık sürpriz olarak billboardı görmüş, çok duygulanmış ve beni affetti bende bu şekilde kendisinden özür diledim umarım böyle hata bir daha yapmayız ve küsmeyiz" dedi.
Kendisine söz verdiğim hediyeyi en kısa zamanda alacağını söylemen Mesut  Aslankarayiğit,"Biz 4 yıldır evliyiz  hiçbir gün birbirimizin kalbini kırmadık bundan sonrada kırmayacağız bu bana ders oldu bir daha eşime verdiğim sözü hemen yerine getireceğim"  dedi.
Aslankarayiğit, "Ayrıca bazı görsel medyada eşi ondan ayrılmış, ev terk etmiş yazıları çıkmış öyle bir şey kesinlikle olmadı sadece eşim benden küstü” dedi.
Mesut Aslankarayiğit," Öğretmenlik yaptığı okulda başta hocalar olmak üzere örgencilerim de Billboard'u görmüşler tabi benim olduğumu bilmiyorlar herkes bir yorum getiriyordu bazıları bu adam eşine ne yaptı acaba böyle işe kalkıştı bazıları da bu adam Urfalı değil diye yorum yapıyorlardı" diye konuştu.
“BİLLBOARDI GÖRÜNCE BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ ANLADIM”
Güvenlik görevlisi olan Sermin Aslankarayiğit, “Eşim önce bana bir söz vermişti, sonra yerine getirmedi. Verdiği söz ufak bir şeydi ama benim için çok önemliydi, sözünü yerine getirmedi bende üzüldüm belirli bir müddet küs kaldım, küstüm kendisi bana öyle bir jest yaptı ki arkadaşım billboard’un olduğu yere götürdü. Afişi görünce çok duygulandım ağladım mecburen onu affetmek zorunda kaldım beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum afişi görünce anladım sonra eşiminin yaptırdığı afişin önünde de hatıra fotoğrafı çektirdik" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49