Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yapılandırmada son başvuru 31 Ocak 2015
Torba yasası affından yararlanmak isteyen vatandaşlar için son başvuru tarihi 31 Ocak 2015 olduğu öğrenildi. Sosyal Güvenlik Kurumunda borcu bulunan işveren ve sigortalıların borçlarını biran önce yapılandırmaları konusunda uyarıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumunda borcu bulunan İşveren ve sigortalıları borçlarını yapılandırmaları için uyaran Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Ünlü, “Kamuoyunda torba yasası olarak bilinen 6552 kanunun çıktığı tarih itibariyle sigortalı ve işverenlerimiz için son başvuru 31 Aralık 2014 olarak açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile bu süre bir ay uzatıldı. Bu ayın sonuna kadar sigortalı ve işverenlerimiz gelip başvurularını yapıp borçlarını yapılandırabilirler” dedi.
Peşin ve taksit ödemelerinin de şubat ayı sonuna kadar vatandaşların yapabileceğini belirten Ünlü, “Yalnız burada altını özellikle çizmek istediğim bir konu var, Genel Sağlık Sigortası kapsamında olup ta hiç gelir testi yaptırmayan vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bunların mutlaka 31 Marta kadar gelir testlerini yapmaları için Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına başvurmalarını rica ediyoruz”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49