Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Yakılmak için  bayrak satılıyor
İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını sürdürmesi üzerine Türkiye genelinde tepkiler büyürken, Şanlıurfa’da bazı esnaflar yakılmak için İsrail bayrağı satmaya başladı.
 
Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’dan da İsrail’e tepkiler büyüyor. Her gün farklı bir Sivil Toplum Kuruluşu tarafından protesto edilen İsrail, lanetlenmeye devam ediliyor. Bazı gruplar tarafından İsrail bayrağı yakılırken, bu durum esnafların işine yaradı. Şanlıurfa’da bazı esnaflar, iş yerlerinin önüne afiş astırarak, “yakmak için İsrail bayrağı bulunur” yazısını yazdırdı. Daha önce defalarca Şanlıurfa’da İsrail bayrağının yakılması üzerine harekete geçen esnaflar, İsrail bayrağı alıp satmaya başladı. İsrail bayrağının yakılmak üzere alındığını ifade eden esnaf, bu durumdan hem yararlanmak, hem de vatandaşların isteğini yerine getirmek için İsrail bayrağını satmaya başladıklarını söyledi. Günde ortalama 5 tane İsrail bayrağı sattıklarını söyleyen esnaf, “malum katil İsrail katliam yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar da İsrail’e olan tepkilerini bayrak yakarak dile getiriyor. Şanlıurfa’da da bu zamana kadar çok İsrail bayrağı yakıldı. Vatandaşlarımızın sürekli gelip, İsrail bayrağını sorması üzerine biz de satışa başladık. Bu şekilde hem kendi işimizi yapıyoruz, hem de İsrail bayrağını yakmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Günde ortalama 5 bayrak satıyoruz, bu İsrail bayrakları sadece yakılmak için alınıyor” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49