Öne Çıkanlar Ahmet Demir Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuktan yeni açıklama! İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Yağmurlar sokakları boş bıraktırdı
Şanlıurfa’da etkili olan yağmur nedeniyle sokaklarda kimse görünmezken, açık havada çalışan seyyar satıcılar da şemsiye açarak, ıslanmaktan korundu.
 
Kent merkezinde etkili olan yağışlar nedeniyle vatandaşlar işi olmadığı sürece dışarı çıkmamayı tercih etti. Vatandaşların ıslanmamak için dışarı çıkmaması, sokak ve caddelerin sakin kalmasına neden oldu. Sokakların boş kaldığı görülürken, işi gereği dışarı çıkan vatandaşlar da şemsiye açarak ıslanmaktan korundu. Öte yandan yağışın şiddetli olduğu anlarda vatandaşlar duvarların dibine geçerek, yağmurun durmasını bekledi. Zaman zaman şiddetlenen yağmur, serbest piyasada çalışan esnafları da zor durumda bırakırken, esnaflar yanlarında taşıdığı büyük şemsiyeleri açarak, ıslanmaktan korundu. Islanmamak için çeşitli çözüm yolları deneyen vatandaşlar, öte yandan şemsiye satıcılarının yüzünü de güldürdü. Yağışlar nedeniyle çarşıda şemsiye satıcısı sayısının da arttığı dikkatlerden kaçmazken, şemsiye satıcıları bu anlamda hem vatandaşın ıslanmasını engelledi, hem de para kazanmaya çalıştı. Dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, yağmura sevindiklerini söyleyerek, yağışların sürekli olmasını diledi. Kentin yağmura susadığını söyleyen vatandaşlar, yağan yağmurla birlikte bereketin yağdığını söyleyerek, Şanlıurfa’nın yağmura olan ihtiyacının biraz giderildiğini söyledi. Akşam saatlerinden itibaren belli aralıklarla yağan yağmur, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran yağmur, öte yandan sürücüleri de zaman zaman zor durumda bıraktı. Sis farlarını yakmak zorunda kalan sürücüler, kazalara sebebiyet vermemek için hız limitini düşürerek, yoluna devam etti. Yağmurlu havada seyahat etmeyi göze alamayan sürücüler de yol kenarın park ederek, yağmurun yavaşlamasını bekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49