Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yağmur etkisini sürdürecek
Şanlıurfa'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur  bazı ev ve iş yerlerinde su taşkınlarına neden oldu. Yağan yağmur en çok kuraklık çeken çiftçileri sevindirdi.
 
Şanlıurfa’da dün gece saatlerinden itibaren Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde sağanak devam eden yağmur şehir merkezilerinde bir çok ev iş yerlerini su bastı. Şehir merkezindeki bazı rogörler suyu kaldıramayarak taştı. Yağan yağmur en çok çiftçileri sevindirdi. Uzun süredir yağmur hasreti çeken çiftçiler yağan yağmur tarlalar için  rahmet olduğunu belirtiler.
 
Öte yandan meteoroloji yetkilerinden alınan bilgilere göre dün gece başlayan yağışın gün boyu etkisini sürdüreceği öğrenildi. yetkililer özellikle evleri dere yakınlarında ve riskli bölgelerde olan vatandaşları taşkınlara karşı uyardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49