Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Yabancı Yatırımcıların Yeni Gözdesi: Şanlıurfa

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinin yabancı yatırımcı atağı devam ediyor. Daha önce Alman Sanayi devi Mannesman firmasının Şanlıurfa’da yatırım yapmasına öncülük eden TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi, Suriyeli ve Katarlı yatırımcılardan sonra son olarak Birleşik Arap Emirliklerinden bir yatırımcının daha Şanlıurfa’da yatırım yapmasına öncülük etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren TÜMSİAD Şube Başkanı M.Sadık Sade, Dernek bünyesinde faaliyet gösteren Uluslar Arası İlişkiler, İş Geliştirme ve Proje Komisyonun başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Hiçbir mazerete sığınmaksızın ve her fırsatta Şanlıurfa sanayisine yabancı yatırımcı kazandırma gayretinde olduklarını bildiren Başkan Sade, “Tek derdimiz Memleketimiz diyerek ilimize yatırımcı kazandırma adına durmadan çalışıyoruz. Alman, Suriyeli ve Katarlı işadamlarından sonra şimdi de ilimize Birleşik Arap Emirliklerinden bir yatırımcı daha kazandırdık. Firma Organize Sanayi Bölgesinde özellikle seralarda kullanılan plastik tüllerin üretimini yapacak ve yaklaşık 50 kişi istihdam edecek. Ürünlerini de iç piyasanın yanı sıra Katar ve Birleşik Arap Emirliklerine ihraç edecek. TÜMSİAD Bünyesinde bulunan ilgili komisyonumuz ve Komisyon Başkanımız sayın Av. Mehmet Kırboğa’nın gayretleriyle güzel işlere imza atıyoruz. Sayın Valimizin ne zaman yatırımcı ile ilgili kapısını çalsak bizlere devletimizin kapılarını sonuna kadar açıyor. Şanlıurfa’da yatırım anlamında güzel bir birliktelik yakalanmış durumda.. Valiliğimiz, OSB’miz ve ilgili kurumlarımız güzel hizmetlere vesile oluyorlar. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Amacımız bu birlikteliği Şanlıurfa adına yatırıma dönüştürebilmektir. İhracat rakamlarımızı üst seviyelere çıkarabilmektir. Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

Yatırımı gerçekleştiren Birleşik Arap Emirliklerinden Mamoun Kassab ise yaptığı açıklamada “Keşke daha önce Şanlıurfa’ya gelseydik ve sizlerle daha önce tanışmış olsaydık. Başta sayın Valimiz olmak üzere TÜMSİAD’a ve yardımcı olan kurumlara teşekkür ediyorum. Bu andan itibaren buraya yatırımcı çekebilmek için elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğim. Burada yatırım yapacak dostlarıma öncülük edeceğim. Şanlıurfa’da gerçekten huzur ortamı ve dayanışma gördüm. Kısa süre sonra ikinci yatırımız için de girişimlerimizi başlatacağız. Yatırımların arkası gelecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49