Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

 Viranşehir’de adliye lojmanlarına saldırı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde adliye lojmanlarına yönelik bombalı araç saldırısı düzenlendi.
 Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara bombalı araçla saldırı düzenlendi. Yapılan saldırı da binanın büyük bir kısmının ağır hasar aldığı öğrenilirken, çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Olay yerine hemen çok sayıda sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi
VALİLİKTEN YAZILI AÇIKLAMA
Şanlıurfa Valiliği, Viranşehir İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi: "İlimiz Viranşehir İlçesi'nde bulunan adliye personeli ile emniyet personelinin ikamet ettiği lojmanların bulunduğu sokak içinde muhtemel bomba yüklü araç ile yapılan saldırı sonucunda, saat 21.45 itibariyle Viranşehir Devlet Hastanesi'ne 16 yaralı vatandaşımız intikal ettirilmiş, bunlardan 3 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirmiş ve durumu ağır olan bir vatandaşımız ise il merkezine sevk edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49