Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Vinç Dehşet Saçtı: 3 Ölü
 Şanlıurfa’nın Süleymaniye Mahallesinde vinç mikseri kaldırma çıkarak bir binayı çarptı. Kaldırımda bulunan  3 kişiyi altına aldı.

Olay öğle saatlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi  Süleymaniye Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Direkliyi Açıksu caddesine bağlayan kavşakta süratli dönüş alan 34 ZF 1609 plakalı vinç mikseri önce kaldırıma çıktı daha sonra bir binaya çarparak durabildi. Bu sırada kaldırımda yürüyen biri çocuk 3 kişiyi altına aldı. Olay yerine gelen polis, vinci çekici ile çekmek istedi. Ancak vinci yerinden bile oynatamadı. Ardından olay yerine bir başka vinç istendi. Olay yerine gelen vinç kaza yapan vinci kaldırarak altında kalan 3 cansız beden çıkartılarak tabutlara koyup cenaze aracına konuldu. Bu sırada olay yerine gelen cenaze sahipleri sinir krizleri geçirdi. Olayda hayatlarını kaybedenlerden 2’sinin Aslan ailesinden olduğu diğerlerinin ise isimleri henüz öğrenilemedi. Vincin sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49