Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Veteriner Fakültesi’nde Mesleki Yemin Töreni Yapıldı

Törene, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik,fakülte dekanları, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Mehmet Kazoğlu,Veteriner Hekimler Şanlıurfa Oda başkanı Abdullah Açıkgöz, öğretim elemanları, yemin edecek öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, dönem birincisi olan Yakup Yılmaztekin ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sevgili’nin konuşmalarıyla başladı. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Menteş Gürler tarafından öğrencilere mesleki yemin metni okutuldu.Dönem birincisi öğrencinin fakülte yaş kütüğüne plaket çıkmasının ardından dereceye girenlere plaketleri ve hediyeleri protokol tarafından verildi.

Tören, gelenekselleşen kep atma merasiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49