Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Veliler çocuklarını bekledi
 Şanlıurfa’da öğrenciler üniversiteye girebilmek için ilk adımlarını attılar.
Şanlıurfa'da öğrenciler sınavın ilk ayağı sabah saat 10:00’da başladı.   Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) ise 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde 5 oturumda gerçekleştirilecek
Çocuklarının hayatlarında atacakları bu önemli adımda onlar kadar heyecanlı olan Veliler sınavın başlaması ile birlikte okulların bahçelerinde dualar okudu.
Adayların sınava alınmasının ardından bekleyişe geçen Veliler ise sıcak hava nedeniyle gölgelik aradı. Okul bahçelerinde gölgelik alan bulamayan Velilerin bazıları ise refüjlerde oturmayı tercih etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48