Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Vekil Özcan, Köy-Köy Dolaşıyor
Naci Çetindağ
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan, her gittiği yerde ilgiyle karşılanırken, herkesle tek tek tokalaşıp selamlaşarak AK Partiye destek olmalarını istiyor.
Özcan Eyyübiye ilçemize bağlı bulunan Beşkat mahallesinde köy odasında köy sakinleri ile bir araya gelerek Hasbihal etti . Gece gündüz hiç ara vermeden aralıksız seçim çalışması sürdüren Şanlıurfa Özcan'dan   yanından ayrılmayan yine Halil Özcan'ın yakın akrabası iş adamı ve Ubada Aşiretin önde Gelen tanılmış simalardan İsmail Yıldız," 1 kasım seçimleri çok önemli biz Sayın Özcan'ın devamlı arkasındayız ve güçlü bir şekilde buradan oy çıkacağını" ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49