Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Vatandaşların otobüs çilesi isyan ettirdi
Belediye ve halk otobüslerinin bütün mahallelere aynı aralıklara gitmediğini iddia eden vatandaşlar, duraklarda uzun süre beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde halk ve belediye otobüsleri, Eyyübiye, Şıh Maksut ve Eyyüp Nebi mahallelerine geç gittiği için vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşların iddiasına göre, Eyyübiye tarafına giden otobüsler, diğer mahalle otobüslerine göre, daha geç geliyor. Otobüslerin uzun aralıklarla gelmesi üzerine duraklarda uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar, otobüslerin bütün mahallelere aynı ayralıklarla gitmesini istedi.

“HAVA SOĞUK, OTOBÜS GEÇ GELİYOR”

Eyyübiye ve Eyyüpkent tarafına giden otobüslerin geç geldiğini öne süren vatandaşlar, otobüslerin uzun aralıklarla geldiğini ve soğuk havada beklemek zorunda kaldıklarını söyleyerek, otobüslerin daha sık aralıklarla gelmesini istedi. Akşam saatlerinden itibaren otobüslerin daha uzun aralıklarla geldiğini belirten Selami Taş adındaki vatandaş, “herkes gündüz eve gidecek diye bir şey yok, bazıları dershaneye gidiyor, bazıları işten geç çıkıyor ya da gezmeye çıkıyor ama durağageldiklerinde soğuk havada bazen yarım saat otobüs bekliyorlar. Neden Esentepe, Karaköprü tarafına giden otobüsler, daha az aralıklarla giderken, Eyyübiye tarafına giden otobüsler geç geliyor? Buradaki amaç nedir? Uzun süreden beri çektiğimiz bu sıkıntının son bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Otobüs duraklarında uzun süre beklediklerini söyleyen vatandaşlar, çoğu zaman yaşlı, hasta ve çocukların soğuk havada uzun süre bekletildiğini belirterek, otobüslerin daha kısa aralıklarla gelmesini istedi. Nermin Kara adındaki vatandaş, öğrenci olduğunu ve üniversiteye hazırlandığı için dershaneden geç saatlerde çıktığı ve otobüse binmek için uzun süre beklediğini belirterek, “bizler dershaneden geç saatlerde çıkıyoruz, etütlerimiz ya da deneme sınavlarımız oluyor. Geç çıktığımızda durağa gelip, yarım saat boyunca otobüs bekliyoruz. Otobüsler uzun aralıklarla geldiği için çoğu zaman yetişmemiz gereken bir yere zamanında yetişemiyoruz. Öte yandan bu memlekette yaşlı, hasta ve çocuklar var. Onlar bile otobüs duraklarında bazen yarım saat bekliyor. Eyyübiye’ye giden otobüslerin de diğer mahallelere giden otobüsler gibi erken gelmesini istiyoruz. Çok mağdur oluyoruz bu konuda” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49