Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Vatandaşların korku geçidi
Şanlıurfa’da başgösteren sorunların başında gelen ışıklandırma sorunu vatandaşın tepkisine neden oluyor.
 
Kent merkezindeki birçok mahallesinde ışıklandırma sorunu yaşanırken, Eyyübiye mahallesinde akşam saatlerinde karanlıkta kalan sokaklar korku geçidine dönüyor. Karanlıktan geçmek zorunda kalan vatandaşlar ise kaza ve madde bağımlıların saldırısına maruz kalabiliyor. Sokak ve caddelerin karanlık olmasını fırsat bilen madde bağımlıları, bu gibi karanlık yerlere gelerek madde kullanıyor. Vatandaşlar için tehlike geçidi olan caddede ışıklandırma sistemi olmadığı için defalarca saldırıların olduğunu söyleyen İsmail Türten adındaki vatandaş, “Eyyübiye’ye hiçbir hizmet yapılmıyorsa bari ışıklandırma sistemi kurulsun, ışıkları geceleri açık kalsın. Ailemizle birlikte akşamları buralardan geçmeye korkuyoruz. Bundan önce defalarca burada vatandaşlar madde bağımlılarının saldırısına uğradı. Buralara ışıklandırma sisteminin gelmesi için daha kaç kişinin kaza geçirip, saldırıya uğraması lazım” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan karanlık olması sebebiyle vatandaşlar kaza geçirme tehlikesiyle de karşı karşı kalırken, ışıklandırma sisteminin bir an önce devreye girmesi isteniyor. Mahalle sakinlerinin şikayetçi olduğu bu durum, iddialara göre, daha önce de belediyeye iletilmiş ancak, çözüm üretilmemiş.Eyyübiye mahallesine hizmetin getirilmesini isteyen vatandaşlar, bu anlamda yetkililerden yardım beklediklerini söyledi. Ayrıca ışıklandırma sisteminin olduğu yerlerde de lambaların yanmadığını belirten vatandaşlar, lamba olan yerlerde lambaların çalışmasını istedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48