Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar Serinleme Sisteminden Memnun
Hava sıcaklığının güneşte 55 dereceye çıktığı Şanlıurfa’da vatandaşlar çareyi dolmuş duraklarına konulan Serinletici fiskelere koştu.
 Hava sıcaklığının mevsim normallerine çıktığı Şanlıurfa’da Belediye yetkilileri Dolmuş duraklarına serinletici fıskiyeler kurdurdu. Evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar burada ilk olarak kendilerini serinletip daha sonra dolmuşlara binerek gitmeye çalıştıkları yere serin halde gidiyor.
 Havanın çok sıcak olmasından dolayı zor anlar yaşadıklarını belirten Şanlıurfalı vatandaşlar” Hava çok sıcak oruçluyuz,Allah yardım ediyor ama çok bunaltıcı.Burada kurulan fıskiyelerde serinlemeye çalışıyoruz dediler.
Öte yandan Şanlıurfa’da termometreler gölgede 43 ila 45 dereceyi gösterirken güneşte ise 53 bulduğu görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49