Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar rahatı arıyor
 Şanlıurfa’da Ramazan ayının sıcaklara deng gelmesiyle birlikte yazlık ayakkabılarda satışlar artı. Seyyar satışa yapan esnaf durumdan memnun olduğunu söyledi.
Ramazan ayını sıcak havalarda tutmak zorunda kalan Urfalı vatandaşlar ayaklarını rahatlatmak için yazlık ayakkabılara tercih ediyor. Ayakkabı satıcıları, yaz aylarının Ramazan ayına deng gelmesiyle ayakkabıların daha çok rağbet gördüğünü söylediler.
Yazın gelmesiyle beraber yazlık ayakkabılarda raflardaki yerini aldı. Özellikle Yazın en çok hisssedildiği Şanlıurfa'da vatandaşlar, yazlık ayakkabılarını kullanmaya başladı.
Kente alım gücü azalan ve ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar çareyi seyyar  tezgahlarda satılan ayakkabılarda buldu. Mağazadaki ürünlerin pahalı olmasından dert yanan vatandaşlar, ayakkabı konusunda Seyyar satışa yapan ayakkabıcılara akın ediyor. Yazlık seyyar satışı yapan esnaf ayakkabıları 20 ile 25 lira arasında satışa sunuluyor. Daha çok kırsal kesimde yaşayanlar, Suriyeliler ve işsiz insanların tercih ettiği seyyar tezgahlar müşterisiz kalmıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49