Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar  Havalimanında Mağdur Edildi
Vatandaşlar Durumu İsveç Basınına Kadar Götüreceklerini Söyleyerek Dava Açacaklarını Dile Getirdiler
 
İstanbul-Diyarbakır arası saat 20.30-24.00 seferini yapan Pegasus hava yollarına ait bir uçak Şanlıurfa’ya zorunlu iniş yaptı. Zorunlu inen uçaktan inen vatandaşlar saatlerce Şanlıurfa havaalanında bekletildiler. Edinilen bilgiye İstanbul-Diyarbakır arası saat 20.30-24.00 seferini yapan Pegasus hava yollarına ait uçak henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Şanlıurfa GAP Havaalanına zorunlu iniş yaptı. Uçaktan indirilen yüzlerce yolcu valizleriyle havaalanında bekletildi. Burada cep telefonu ile Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i arayan vatandaşlar, mağdur ve çaresiz olduklarını dile getirerek Vali Güvenç’ten yardım istediler. Konu ile ilgili konuşan vatandaşlar; “Sebebini henüz bizde bilmiyoruz, bizi Şanlıurfa havaalanına zorunlu indirdiler. Yakıt alacağız denildi yolcu alacağız denildi. Saatlerdir biz burada perişan bir halde bekliyoruz. Çocuklar var, aç ve susuz insanlar var. Bu konuyu İsveç basınına taşıyıp mahkemeye vereceğiz. Pegasus’un yaptığı tam bir rezilliktir. Türkiye’ye sürekli gelip gidiyoruz böylesi bir rezaleti ilk defa Pegasus uçağında yaşadık.” Dediler.
 
VALİ GÜVENÇ DURUMA EL ATTI
 
Cep telefonu ile Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i arayan vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirerek Vali Güvenç’ten yardım istediler. Konu ile ilgili bilgi alan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç duruma el attı. Vali Güvenç’in talimatıyla Şanlıurfa GAP Havaalanına gönderilen 2 otobüs yaklaşık 2 saat bekletilen yolcuları alıp Diyarbakır’a doğru yola çıktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49