Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar bir haftalık  asfaltın üzerine yapılan çalışmaya isyan etti
Karaköprü ilçesi Atakent mahallesinde Geçtiğimiz aylar içerisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışması sonrasında yeniden yol üzerinde  yapılanmak istenilen  bir çalışma nedeniyle bir haftalık asfaltın bir kısmı tekrar söküldü. Mahalle vatandaşları whatsapp haber hattına gönderdikleri fotoğraflarla durumu tepki gösterdi. Vatandaşlar, bir hafta önce dökülen asfalt neden hemen sökülüp tekrar üzerinde çalışma yapılıyor. Bir işi yaparken daha dikkatli olunması gerektiğini belirtiler.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48