Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar bezdi
Şanlıurfa merkez ve ilçelerde sürekli olarak yaşanan elektrik kesintileri, iş gören esnafların yanı sıra vatandaşları da mağdur ediyor.
 
Kent merkezindeki hemen hemen tüm mahallelerinde aynı sorun yaşanırken, kapaklı pasajında elektriklerin kesilmesi dolayısıyla esnaflar iş yapamazken, müşteriler de bu anlamda mağdur oluyor. İddialara göre gün içerisinde belli aralıklarla kesilen elektrikler, esnafın iş yapmasına engel çıkartırken, gelen müşteriler de alışveriş yapmadan geri dönmek zorunda kalıyor. Kesintiye uğrayan ve uzun süre gelmeyen elektrik, esnafların şikayet ve tepkisine neden olurken, DEDAŞ görevlilerinin bu konuya bir an önce çözüm bulması bekleniyor. Mahallelerde de kesilen elektrikler, çocuk hastalıklarının artmasına neden oluyor. Zaman zaman yaşanan elektrik kesintilerinin esnafı mağdur etmesine neden olurken, bu kesintilerin sürekli olduğu belirtildi. Bu kesintilerin ne ilk ne de son olmadığını dile getiren esnaf İsmail Altun, “son iki yıldan beri elektrikle problemimiz var. Elektrik yüzü gördüğümüz yok. Bu memleketin valisi, bakanı, milletvekili yok mu? Neden kimse çözüm üretmek için çalışmıyor. DEDAŞ, bu konuya bir çözüm bulamıyorsa, bu memleketin yetkilileri devreye girsin” diyerek isyan etti. Her akşam olduğu gibi dün akşam yine Eyyübiye’de kesilen elektrikler, hayatın durmasına neden oldu. Siyaset gündemini takip edemediklerini kaydeden vatandaşlar, “elektrikler kesilince ülkede memlekette ne oluyor, ne bitiyor bilemiyoruz. Gündemi, siyaseti takip edemiyoruz. Bütün bunların yanında çocuklarımız hastalanıyor, ders çalışamıyor” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49