Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Vatandaşın alternatif ibadet vazifesi
Şanlıurfa’da Umreye gidenlerin sayısı 2015 yılında arttı. Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık Urfanatik gazetesine vermiş olduğu açıklamalarda Umreye gitmek için 2014 yılı içerisinde Şanlıurfa ve ilçelerinde toplamda 673 kişi bizlere başvurdu ve gitti.2015 yılı Ocak ayı içerisinde ise bu sayı 475 olarak belirlendi.
Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık gazetemize yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “2014 yılında Şanlıurfa il merkezinde 421 kişi, toplamda ise 673 kişi umreye gitti.2015 yılı Ocak ayında ise bizlere yapılan başvurularda Ekonomik, Normal, Otel ve Öğretmen öğrenci kategorisinden Umre’ye gitmek için toplamda 475 kişi kayıt yaptırdı. Önceki yıllara göre Umre’ye gidişlerde müthiş bir artış bulunmaktadır. Gidenlerin daha genç gitmesi çok güzel bir durum bu bizi sevindiriyor yeni çalışmalar da bizleri teşvik ediyor. Geçen yıl ki toplamda Umre sayısını hemen hemen yakalamış durumdayız. Bu noktada vatandaşımızın Umre’ye gitmekle ilgili bir teveccühü var. Bir Umre bir yarım Hac gibidir, bu noktada vatandaşlarımız teveccühlerini göstermeye devam ediyorlar”
Ayrıca Umre kayıtlarının 2015 yılı içerisinde 1000 üzerinde olması hedefleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49