Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Valilikten Zehirlenme Açıklaması
Bugün Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Şehitlik İlkokulunda yaşanan zehirlenmeyle ilgili Şanlıurfa Valiliği yazılı açıklama yaptı.
Valilik yaptığı açıklamada hiçbir öğrencinin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.
Şanlıurfa Valiliği yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Şehitlik İlkokulunda 27 Şubat 2015 günü sabahçı devrede eğitim gören 20 öğrenci okul hizmetli personelinin kullanmış olduğu temizlik malzemesinin (tuz ruhu ve çamaşır suyu) kokusundan etkilenmiş olup, okul öğretmen ve idarecilerinin nezaretinde ambulans marifetiyle çeşitli hastanelere götürülmüşlerdir.
Kaldırıldıkları hastanelerde yapılan muayenelerde öğrencilerin hiç birinde hayati bir risk olmadığı anlaşılmıştır. Öğrenciler, oksijen tedavisi yapılarak muayenelerinden sonra okula geri getirilerek velilerine teslim edilmiştir.
Yaşanan olayla ilgili Şanlıurfa Valiliğinin talimatıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Başlatılan inceleme ve soruşturma ile birlikte, Şehitlik İlkokulunda bugün (27.02.2015) eğitime yarım gün ara verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49