Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Valilik'te bayramlaşma heyecanı

Valilik Şeref Salonu'nda Vali Azim Güngör Tuna’nın ev sahipliğindeki törene; Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ile diğer kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde açıklama yapan Vali Güngör Azim Tuna, 'Şanlıurfa Hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum, bu bayramlarımız İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49