Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Vali’den destek
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Funda Ateşoğlu, Burhan Akar ve Sabri Dişli tarafından başlatılan “Fazla Çorabın Var mı?” adlı kampanyaya destek toplamak amacıyla kendisini ziyaret eden Funda Ateşoğlu’nu makamında kabul etti.
Vali Güvenç, tamamen insani duygularla yola çıkılarak hazırlanan bu kampanyaya emeği geçen herkese teşekkür ederek, kendilerinin de kampanya için ellerinden geleni yapacaklarını ve her konuda destek olacaklarını ifade etti. Vali Celalettin Güvenç’in kendilerine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ateşoğlu ise, “Her türlü destek, kampanyamız için çok önemli. Sayın Valimizin desteği ise bizi oldukça cesaretlendirdi. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Köylerde eğitim gören çocukların eksikliklerini belirleyerek, kampanyayı sosyal paylaşım sitelerinde duyuran Funda Ateşoğlu, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ve Fotoğraf Sanatçısı Burhan Akar ile yürüttükleri kampanyada çorabın temsili olduğunu, bununla birlikte her türlü kıyafet yardımını kabul ettiklerini söyledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48