Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Vali Tuna'dan Regaip kandili mesajı
Yüce Allah’ın rahmet deryalarının coştuğu, af ve mağfiretinin sağanak sağanak yağdığı, feyiz ve bereketin zirveye çıktığı mübarek üç aylar mevsimine girmiş bulunuyoruz. Üç aylar; dinî duygu ve heyecanın yoğun bir şekilde yaşandığı manevi bir mevsimdir. Bu vesileyle rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barındıran üç ayların müjdecisi Mübarek Regaip Kandiline erişmenin huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.
Bu gecede; doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, en üstün değerler olduğunu hissederek ahlakımızı ve irademizi yenileriz.Bu mübarek geceleri fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri ve kırgınlıkları, şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Regaib Kandili ve Üç Aylar’ın tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımıza, ülkemize, İslam âlemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, aramızdaki muhabbetimizi, kardeşliğimizi, birlik–beraberliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49