Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Vali Tuna, Öğrencilerle Buluştu
Vali Tuna;sınıflarında bir araya geldiği öğrencilerle, kariyer planları ve gelecek beklentileriyle ilgili sohbet etti. Öğrencileri istekli ve umutlu gördüğünü belirten Vali Tuna; 11. Sınıf öğrencisi Hidayet Doğan’ın kendisi için yazdığı şiiri ise çok beğendiğini kaydetti. 
Öğrencilerle buluşmasının ardından okulda görevli öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Tuna; kendilerine emanet eden çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın, onları iyi motive etmenin öneminden bahsetti. Öğrencileri topluma faydalı bireyler olarak yetiştirirken, sevgi ve saygı gibi temel değerlerin mutlaka verilmesini belirten Vali Tuna; değerler eğitiminin öncelikli olması gerektiğini dile getirdi.
Tes-İş Anadolu Lisesindeki programında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan da eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49