Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Vali Tuna Çocuk Hastanesini Ziyaret Etti
 İlk olarak Bağlarbaşı Mahallesindeki eski Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Tuna; ardından da Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini ziyaret etti. Son olarak Çocuk Hastanesi binasında da incelemelerde bulunan Vali Tuna; kendisine eşlik eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran’dan binalarla ilgili bilgi aldı.
Hastane ziyaretleri sonrasında bölge esnafıyla da görüşen Vali Tuna; esnafın beklentilerini dinleyerek, boş kalan binaların değerlendirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Boşalan hastane binalarındaki incelemelerinin ardından hizmete yeni giren Eyyübiye ilçesindeki 180 yoğun bakım olmak üzere toplam 800 yatak kapasiteli Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocuk servisinde tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenen Vali Tuna, onlara hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; ziyaretinin sonunda başhekimliğe geçerek Abdülkadir Yetişgin’le görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49