Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Vali Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü heyetini kabul etti.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü heyetini kabul etti.
Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun yanı sıra, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri ve bu şubelerde görevli polis memurları yer aldı.
Emniyet teşkilatına kazasız belasız bir yıl temennisinde bulunan Vali Güvenç, geçen dönemde verdikleri başarılı hizmetlerden dolayı tüm teşkilata başarılarının devamını diledi. “Şanlıurfa huzurlu bir kent olduysa, bunda emniyet güçlerimizin olağanüstü gayretinin çok etkisi var” diyen Vali Güvenç, “Çalışmalar inşallah aynı özveri, aynı heyecan ve aynı ekip ruhuyla devam edecek. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Polisimize sahip çıksınlar. Polisimiz sürekli kendilerinin yanındadır” şeklinde konuşmasını sürdürdü.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise; teşkilatının tüm çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Her zaman toplumun huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını ifade eden Likoğlu, çalışmalarında kendilerine yardımcı olan Vali Celalettin Güvenç başta olmak üzere tüm kamu kurumlarına ve tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti.
   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49