Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük'ten terör önlemi
Mustafa Bayar
Bursa’ya tayini çıkan Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, geç gitmesine açıklama getirdi. Küçük, "Terör örgütleri hedefi güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar karakolların önünü güçlendirilmiş betonlarla kapladık" dedi.
Tayini çıkan birçok vali tayinin çıktığı yerde göreve başlarken, Vali İzzettin Küçük halen kentten ayrılmadı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Urfa’da bulunan 30 karakolun etrafına yaptırdığı Jandarma karakolların bittiği Emniyet birimlerin ise devam ettiğin belirti
Vali Küçük, "Şehrimizin güvenliği çok önemli vatandaşlarımızın her türlü tedbiri alıyoruz gece gündüz alıyoruz. Terör örgütleri hedefi güvenlik güçleri ve onların bulunduğu karakollar karakolların önünü güçlendirilmiş betonlarla kapladık, Jandarma karakolları tamamen betonlaştırıldı. Terör örgütünün ana hedefi araçlı saldırı yapmak şimdi de Emniyetin birimlerini güçlendiriyoruz beton bloklarla bizim asıl gayemiz Urfalıların güvenliğini sağlamak onun için bütün birimlerimiz gece gündüz ayakta istihbarat birimlerimiz Şanlıurfalıların hizmetindedir"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49