Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük'e plaket
 Şanlıurfa Emniyet Müdürü Şanlıurfa Valisi’ne veda yemeği verdi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı Valiler kararnamesi ile tayini Bursa Valiliğine çıkan Vali İzzettin Küçük’e veda onuruna iftar yemeği verdi
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Vali İzzettin Küçük, Vali İzzettin Küçük ’ün eşi Ayişe Küçük, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Emniyet Müdürünün eşi Nazan Pınarbaşı, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Vali İzzettin Küçük’e fotoğraflarının bulunduğu plaket taktim etti.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile eşi Ayişe Küçük ile Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ve eşi Nazan Pınarbaşı ile hatıra fotoğrafı çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49