Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük Yaralı Urfalı Askeri Ziyaret Etti
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Nusaybin’de teröristlerle mücadele sırasında el yapımı patlayıcının patlatılmasıyla yaralanan Uzman Çavuş Uğur Beşkat’ı baba evinde ziyaret etti. 
Karaköprü ilçesinde babası Ahmet Beşkat’la birlikte yaşayan Gazi Uğur Beşkat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Vali İzzettin Küçük’e; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Hasan Aslan eşlik etti. 
Gazi Uğur Beşkat’ın sağlık durumunun iyi olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Vali İzzettin Küçük; kısa zamanda toparlanacağına ve eski sağlığına kavuşacağına inandığını dile getirdi. Gazi Uğur Beşkat’ın yaralandığı olayı da kendisinden dinleyen Vali İzzettin Küçük; terörü bir kez daha kınadı. 
Ziyaret sırasında evde sağlık hizmetleri ekibinin de kontrolünden geçen Gazi Beşkat’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini yineleyen Vali İzzettin Küçük; beraberindekilerle birlikte evden ayrıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49