Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük , Bu Ülkede Planlar Tutmaz
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Organize edilen Gazi ve Şehit Aileleriyle Ramazan buluşması gerçekleşti. Gecede İstanbul'da hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Polis ve Vatandaşlara Rahmet okuyan katılımcılar Teröre Lanet okudu.
Şehitlik Çamlıkta gerçekleşen Şehit Aileleri ve Gaziler toplantısına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cuhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgenral etin Alpcan, jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haziler Dernek Başkanı Halil Aslan, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Şehit aileleri, Gaziler ve davetliler katıldı.
 Okunan Dua ile başlayan gecede yapılan protokol konuşmalarında ilk olarak İstanbul'da gerçekleşen Hain Saldırıda hayatını kaybeden Polis ve vatandaşlara Allah'tan rahmet dilendi ve Teröre lanet okundu.
İftar yemeğinde konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İstanbul'da sabah saatlerinde gerçekleştirilen bombalı araçlı saldırıyı kınayarak, şehitlere rahmet dileyerek şöyle dedi "Bugün bir hain pusu neticesinde 7 polisimiz ve 4 vatandaşımız şehit oldu. Onlara Allahtan rahmet diliyorum. Onların önünde hürmetle eğiliyorum. Çünkü en kıymetli, en değerli olan canlarını ortaya koyarak, bu ülkeye hizmet ettiler. Hepimiz bir şeyimizi ortaya koyuyoruz. Kimimiz mesaimizi, paramızı, kimimiz gayretimizi ortaya koyarak,  bu ülkeye bu vatana hizmet etmeye çalışıyoruz. Ama onlar, en kıymetli şeylerini ortaya koydular. Yarın sabah ne olacağını tahmin ederekten, bir adım bile geri durmadan, bizim için geride kalanlar için bu vatanın emniyeti, selameti için hürriyeti ve istiklali için canlarını verdiler. Elbette bu şehitler bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. O şehitlerimizin yakınları ve aileleri de milletimizin, devletimizin en kıymetli emanetidir. Başımızın üstendeki taçtır."

Türkiye’nin topyekun bir saldırı altında olduğunu belirten Küçük, şöyle devam etti: "Bu topraklar için canını verenleri, bu devlet hiçbir zaman unutmaz. Şimdi topyekun bir saldırı altındadır Türkiye Cumhuriyeti. Pek çok terör örgütü bulunmaktadır. Bunlar yoğun bir saldırı içerisindeler, bir yerlere varmak istiyorlar. Ama şu ana kadar olan hadiselerde bir yere varamadılar. Çok hesap ve plan yaptılar. Karanlık köşelerde fısıldadılar. Kuytu köşelerde çeşitli palanlar düzenlediler. Bu ülkeye diz çökertmek için uğraştılar ama şu ana kadar hiçbir şeyleri tutmadı. Bu planları bozan ve akıllarına gelmeyen tek şey gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz oldu. Bu onların aklılarına gelmedi. Bakıyorsunuz Avrupa ülkelerinde üç beş olayda hemen o ülkeyi hizaya getiriyorlar. Amaçlarına ulaşıyorlar. Ama bu ülkenin manevi dinamikleri farklı olduğu için bu planları tutmuyor. Ben bir kez daha bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet kalanlara sabırlar diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48