Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin Ünlü Şef ve Gazetecileri Kabul Etti

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen kabulde konuşan Vali Erin, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik önemine değinerek “Bu kadar köklü bir geçmişe sahip olan Şanlıurfa, elbette mutfak lezzetleriyle de dünyanın gündeminde. Türkiye’nin en önemli gastronomi şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa’da geçirecekleri günleri ve lezzetleri unutamayacaklarını dile getiren konuklar da Vali Erin’e kabulünden dolayı teşekkür ettiler.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Gastroway - Mezopotamya Gastronomi Turu, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ., Mardin Müzesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türk Havayolları katkıları ve Sözen Organizasyon işbirliği ile yurtdışından ünlü şefler ve gazetecilerin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Gastroway “The Best 50 Restaurants of the World” listesinde yer alan şefler ile Michelin yıldızı sahibi şeflerin ve yurtdışından gazetecilerin Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’ı içeren Mezopotamya Gastronomi turunda şefler ve gazeteciler Türkiye’yi hem gastronomik hem tarihi ve kültürel değerleri ile tanıyacak ve tanıtacaklar. Ayrıca turun sonunda bir gastronomi rotası oluşturacaklar.

16 Haziran’da Gaziantep’ten başlayan tur, 18-19 Haziran’da Şanlıurfa’da, buradan Mardin ve Diyarbakır’a uğrayacak ve tekrar 22 Haziran’da Şanlıurfa’da son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49