Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Suruçlu Şampiyonları Ağırladı
Şampiyon sporcuları Valilik Makamında ağırlayan Vali Erin, “Böyle pırıl pırıl genç çocuklarımızı, bize böyle bir sevinç yaşattıkları ve başarıları için tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum, daha yüksek başarıların da geleceğinden şüphe duymuyorum” dedi.
Suruç Kaymakamlığına, Belediyesine ve Milli Eğitim Müdürüne de teşekkür eden Vali Erin, gençlerin kabiliyetlerinin keşfedilmesi için imkanların sunulmasının önemine değindi.
Suruç Belediyesi’ni kayyum olarak devralındığı günden beri, Suruçlu gençlerin vatana, millete, Suruç ve Şanlıurfa’ya faydalı bireyler olarak yetişmesi, ortak değerler etrafında bütünleşmiş şekilde geleceğe hazırlanmalarıyla ilgili bir çok projeye destek verdiklerini kaydeden Vali Erin, “Açılan kurslar, yapılan yatırımlar ve kültürel faaliyetlerin icra edilebileceği merkezlerle Suruç büyük başarılara imza atmaya başladı. Bu başarıda emeği geçen Kayyum Belediye Başkanımız Tarık Açıkgöz’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Suruç Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz de, destek verdikleri takımın büyük bir başarıya imza attığını ve bu başarılarını tüm Şanlıurfa ile paylaşmak istediklerini belirterek, “Gençlerimiz Avrupa şampiyonası için çalışmalarına devam ediyor. Biz de bu başarılı sporcularımıza her zaman destek olacağız. Avrupa’da da büyük bir başarı elde edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49