Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Vali Erin Şanlıurfa ve Telabyad’da Halkla Buluştu
Şanlıurfa’nın kalbi konumundaki Sarayönü Caddesindeki esnafı işyerlerinde ziyaret ederek sohbet eden Vali Erin, aşı konusunda en önemli kesimin gençler ve halkla sürekli iç içe olan esnaf olduğunu belirterek, esnafın aşı kampanyasına tam destek vermesini istedi.
Akşam namazını Yusuf Padişah Camii’nde kıldıktan sonra cami içerisinde de vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinleyen Vali Erin, daha sonra Telabyad’a geçti.
Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Vali Erin, burada da Telabyadlılar ile sohbet etti. Gece geç vakitlere kadar devam eden Telabyad ziyaretinde ilçe halkını dinleyen Vali Erin, gece saatlerinde Şanlıurfa’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48