Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Muhtarları Makamında Kabul Etti

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ve Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz öncülüğünde Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret eden bir grup muhtar, Vali Erin tarafından Valilik makamında ağırlandı.

Muhtarlarla bir süre görüşen Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm muhtarların 19 Eylül Muhtarlar Gününü tebrik etti.

Kabulünden dolayı Vali Erin’e teşekkür eden muhtar temsilcileri de Vali Erin ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını, mahallelerinin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini rahatlıkla ilgili birimlere aktarma imkanı bulduklarını ifade ederek muhtarlara sunduğu imkanlar ve yaptığı desteklerden dolayı Vali Erin’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48