Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Minik Abdüllatif İçin Talimat Verdi

Vali Erin’in talimatıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından acil nakit ihtiyacı karşılanan aileye, sosyal ekonomik destek sağlanması için de işlem başlatıldı. Akçakale Sosyal Hizmet Merkezi tarafından tedavisi için hastaneye götürülen minik Abdüllatif’in sağlığına kavuşması için sağlık kuruluşları seferber oldu. Aile, gıda ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için takibe alındı.

Konu hakkında:

Yaklaşık 7 yıl önce Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yaşamaya başlayan İbrahim El Abav, 3 yaşındaki kelebek hastası çocuğu Abdüllatif’in tedavi edilmesi için tüm imkânlarını kullandığını, ailece maddi manevi çöküntü içinde bulunduklarını ifade ederek yardım talebinde bulunmuştu.

Çocuğuna bakacak gücü kalmadığını ve artık ailesinin ihtiyaçlarını da karşılayamadığını belirten İbrahim El Abav’ın durumundan haberdar olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, verdiği talimatla ailenin ihtiyaçlarının karşılanmasını ve minik Abdüllatif’in tedavisi için gerekli her türlü imkânın seferber edilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49