Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, İznini Çalışarak Geçirdi

İzninin son gününde, ildeki sağlık yatırımlarını incelemek ve sağlık alanındaki sorunları değerlendirmek üzere Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ağırlayan Vali Erin, izin sonrası ilk çalışma gününde de makam kapılarını açarak çok sayıda görüşme gerçekleştirdi.

Vali Erin’i ziyaret edenler arasında Şanlıurfa Bakallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulu üyeleri, Ruha Derneği yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı.

Makamındaki görüşme ve kabullerin ardından Hükümet Konağı bahçesi, Tapu Kadarsto ve İl Nüfus Müdürlüğünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin, vatandaşların şikayetlerini dinleyip sohbet etti.

Aynı gün, Pasinler Kaymakamlığı’na atanan Birecik Kaymakamı Kadir Perçi’yi makamında kabul eden Vali Erin, Kaymakam Perçi’ye Şanlıurfa’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dileyip, bir plaket takdim etti.

Akşam saatlerinde ise Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Tolgahan Öztoprak ile İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi’ye makamlarında iade-i ziyarette bulunan Vali Erin, Öztoprak ve Kirişçi’ye yeni görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48