Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Vali Erin'in Şanlıurfa'da Kalması Sevinç Yarattı

Valiler Kararnamesi bu sabah saatlerinde Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile birçok valinin yeri değişirken gözler Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’deydi. Geldiği günden beri bütün Şanlıurfa’nın günlünde taht kurmuş olan oŞanlıurfa Valisi Abdullah Erin yine Urfa Valisi olarak kaldı. Böylesi bir karar şehirde mutlulukla karşılanırken kararı gören kişiler duruma oldukça sevindiler. Yıllardır böylesi bir valinin beklendiği ve onunda şuanda Şanlıurfa’da olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar Vali Erin’in sonuna kadar Şanlıurfa’da kalmasından yana.

Gece gündüz demeden çalışan, halkın sorun ve sıkıntısını direk halktan dinleyen Vali Erin, bütün Şanlıurfalılar tarafından şehrin simgesi haline dönüştürülmüş durumda. Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa’da görevine devam edecek olan Abdullah Erin için sosyal meday hesapları üzerinde de yapılan paylaşımlar da halkın Vali Erin’den ne kadar memnun olduğunu gösterdi.

Bu konuda sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda Urfalılar olarak Vali Erin’den çok memnun olduklarını, bölgenin ve şehrin örf, adet ve gelenek göreneklerini bilen birisi olduğu için Şanlıurfa içinde büyük bir avantaj olduğunu belirterek, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49