Öne Çıkanlar Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Eğitim Seferberliğinde Üç Okul Açılışını Gerçekleştirdi
Harran'da bulunan Akkuş Ramazan Kocaoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Koyunluca İlkokulu ve Ortaokulu ile Damlasu Lisesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Vali Abdullah Erin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu kurum müdürleri ve Harranlı vatandaşlar katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,"Harran'da, içerisinde yemekhane, çok amaçlı salon ve kütüphanenin bulunduğu, ikisi 12 derslikli, biri 24 derslikli 3 yeni okulumuzun daha açılışını gerçekleştirdik...Akkuş Ramazan Kocaoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Koyunluca İlkokulu ve Ortaokulu ile Damlasu Lisesi Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49