Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Çocukları Ve Ailelerini Zehirlenme ve Boğulma Karşı Uyardı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz da, Vali Erin ve beraberindekileri Harran’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Erin’e Harran ziyaretinde, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk eşlik etti.

Harran’dan ayrılırken pamuk tarlalarında çalışan işçileri de ziyaret eden Vali Erin, buradaki çocukları ve ailelerini zehirlenme ve boğulma vakalarına karşı uyardı. Tarladaki çocukların anne ve babalarıyla konuşan Vali Erin, geçtiğimiz günlerde pamuk yığınları arasında hayatını kaybeden çocukları hatırlatarak, “Çocuklarınızı pamuk toplama işinde çalıştırmayın. Pamuk yığınlarını oyun alanı olarak kullanmalarına müsaade etmeyin. Bir canı, bir evladı kaybetmenin acısını sizin gibi tarlada pamuk toplayan aileler yaşadı. Benzer acıların yaşanmaması için çocuklarımızı bu tehlikeden uzak tutun” diye konuştu.

Pamuk tarlasında çalışan ailelerini bekleyen çocuklarla da ilgilenen Vali Erin, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Tarlada çalıştıkları sırada Vali Erin’in yanlarına gelerek kendileriyle ilgilenmesinden memnuniyet duyan vatandaşlar ise Vali Erin’e teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBogulmaValıPamukErın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49