Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Bayram Mesaisini Çalışarak Geçirdi

Geçtiğimiz günlerde kapanan ancak zor durumda olduğu için henüz kamptan ayrılamayan Suriyelileri kaldıkları Suruç Konaklama Tesislerinde ziyaret eden Vali Erin, bazı ailelerle kaldıkları çadırlarda bayramlaştı. Bayramlaştığı ailelerin çocuklarına hediyeler veren Vali Erin, sıkıntılarının giderilesi konusunda da ilgililere talimat verdi. Bayramda asıl hatırlanması gereken kesimin zor durumda ve yardıma muhtaç kimseler olduğunu hatırlatan Vali Erin, “Şanlıurfalılar sekiz yıldır zor durumda olan kardeşlerine gönüllerini açarak bunu fazlasıyla yapmıştır. Bayramlar inancımızda çocukların, muhtaçların ve düşkünlerin hatırlanması gereken özel günlerdir. Bu vesileyle burada yaşayan kardeşlerimizle bayramlaşarak sevinçlerine ve üzüntülerine bir nebze de olsa ortak olmaya çalıştık. Ziyaretimiz vesilesiyle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını bir kez daha tebirk ediyorum” dedi.

Suruç Konaklama Tesislerinin ardından Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesine geçen Vali Erin burada da esnafla bayramlaştı. Esnafla sohbet ettiği kraathanede kendisiyle bayramlaşmak isteyen çocuklarla da bayramlaşan Vali Erin, Şanlıurfa’ya dönüşünde Haşimiye Meydanındaki vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma gezisi sırasında Vali Erin kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48