Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Albayrak'ı Tebrik Etti
Halfeti Belediyesi’nde Belediye Başkanı Şeref Albayrak tarafından karşılanan Vali Erin, Halfeti Kaymakamı iken Kayyum Belediye Başkanı olarak atanan Şeref Albayrak’ın ilçeye yaptığı hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini ve ilk seçimlerde belediye başkanlığı görevinin Halfetililer tarafından kendisine verildiğini ifade ederek, Albayrak’ı ve Halfetilileri tebrik etti.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güneydoğu’nun incisi Halfeti’ye hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, “Devletimizin kaynaklarını doğru şekilde kullanarak şirin ilçemiz Halfeti’yi hizmetlerle buluşturduk. Kayyum olarak yaptığımız hizmetlerden memnun kalan vatandaşlarımız, bizi bu göreve layık gördüler. Onların bu teveccühüne layık olmaya çalışacak, Halfeti için daha güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. Birlikte, kardeşçe yöneteceğimiz belediyemizin hizmetleri, ilçemizin her tarafına ulaşacak, tüm vatandaşlarımız hizmetlerden eşit şekilde faydalanmaya devam edecektir” diye konuştu.Halfeti Belediye Başkanlığı’nı ziyaretinden sonra, Bilal Güneş adlı vatandaşın daveti üzerine belediye binası karşısındaki evine konuk olan Vali Erin, aile ile çay içerek sohbet etti, misafirlik çıkışı mahalle sakinleri ile de selamlaşarak çocuklara oyuncak dağıttı.
Halfeti ziyaretinin ardından Birecik’e geçen Vali Erin, burada da Halfeti Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve Belediye Başkanı seçilen Mahmut Mirkelam tarafından karşılandı. Mirkelam’ı, seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Vali Erin, “Birecik için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahmut Mirkelam da, Belediye Başkanı olarak Birecik’e hizmet etmekten onur duyacağını belirterek, tebrik ziyaretinden dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.
Vali Erin’e Halfeti ve Birecik ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48